Правила

Отборите в играта са групирани в индустрии. Индустриите представляват паралелни игри - отборите от различни индустрии не се състезават помежду си. Всички индустрии имат по максимум 6 отбора и стартират при абсолютно еднакви условия. Ако някой все още не е прочел инструкциите и не си е изтеглил софтуера, може да го направи от тук.

Ето накратко правилата:
1.
Всяка неделя (вечерта) трябва да изпратите решенията си през сайта. Ако по някаква причина даден отбор не може да си изпрати решенията до неделя вечерта, трябва да ме предупреди с e-mail, че ще закъснее. Всеки отбор има право най-много на 2 закъснения, и при това най-късно до понеделник. Ако и до тогава не предаде решения, пропуска един кръг.
2. Аз изчаквам всички отбори да изпратят решенията си, обработвам ги и ви изпращам мейл, когато публикувам резултатите. Ако няма закъснели отбори, това ще става в понеделник вечерта или вторник сутринта.
3. Вие трябва да изтеглите отново файла си от сайта и да го импортирате в софтуера си.

Играта като цяло е предвидена за максимум 12 кръга, но семестъра ще свърши преди това. Ако имате желание, можем да продължим и след това. Всяка седмица ще публикувам отбора, който е глобален победител, т.е. този с най-висок SPI от всичките индустрии.

Първоначални инструкции:

Изтеглете и инсталирайте софтуера. Настройте една директория, която да служи за трансфер на файловете (Внимание: По подразбиране директорията за трансфер е флопи-дисковото устрйство А:, така че е силно вероятно софтуера ви да търси файловете от дискета. Сменете директорията за трансфер като натиснете бутончето с отвертката и ключа!).

Всеки период трябва да теглите актуалния файл за вашия отбор от сайта. Файловете са защитени с парола, за да не можете да разглеждате файловете на другите отбори. Файлът е ZIP архив, който трябва да разархивирате в директорията за трансфер.

Кой са моите файлове?

Ето един пример - получили сте е-мейл, в който пише че индустрията ви е One, а отбора U. Изтегляте си файла One_U.zip, разахрхивирате го. След това отваряте софтуера и от менюто FILE избирате Transfer results and default decisions to instructor. Маркирате с мишката файла и го отваряте.

Вижте подробни инструкции тук за това как да предадете решенията!

Ако все още не сте изтеглили софтуера и инструкциите, направете го от тук.